További termékeink
Termék kategóriák
Termékajánló
Ipari rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

WIHA Csavarhúzók

Az 1939-ben Willi Hahn a németországi Schonachban alapította meg szerszám gyárát Willi Hahn GmbH néven. Később a cég az alapító nevének kezdőszótagjainak összevonásával alkotta meg a Wiha nevet. Ez a név mára a világ egyik vezető kéziszerszám márkája lett. 1985-ben alakult a Wiha USA, ezt követte a Wiha Frankreich, és Wiha Spanien, majd 2000-ben a Wiha Polen. Igazi világmárkává a Wiha ebben a században vált Ázsia meghódításával (Wiha China, Tailand, Vietnam, Indien és Pacific) valamint a kanadai és észak-európai piacra lépéssel (Wiha Nordic és Kanada).
A Proturn® csavarhúzócsalád az ügyes ezermestereknek nyújt profi szerszámot megfizethető áron. A csavarhúzók fekete csúcsa évekig tartó méretstabilitást garantál. A pengék króm-vanádium-molibdén-acélból készülnek, a nyél végén praktikus felfüggesztési lyukat találunk. A Wiha Proturn® csavarhúzókat Lapos, Phillips, Pozidriv és Torx változatban gyártja. A nyél lehet egy vagy háromkomponensű, a penge pedig normál vagy szigetelt. Ezek a lehetőségek összesen az alábbi négy variációt eredményezik:

Proturn1K alapváltozat egykomponensű nyél és normál, nem szigetelt penge. Ezeket a csavarhúzókat egynemű kék színéről ismerhetjük fel. A Proturn1K csavarhúzócsalád leggyakoribb méretei a szűk helyeken kíválóan használható marokcsavarhúzó kivitelben is kaphatók.

Protur1K electric válozat piros színű, és a penge csaknem a csavarhúzó végéig szigetelt. Kíválóan alkamas villanyszerelési munkák végzésére, hiszen 1000 Voltig biztosít védelmet az áramütés ellen.
 
A Protur3K csavarhúzók műanyag nyele a 3K jelzésnek megfelelően három részből épül fel. E részekből kettőt, az kéket és a feketét kívülről is láthatjuk. A három különböző anyag együttese, a puha és kemény zónák váltakozása minimális erőráfordítással teszi lehetővé a maximális forgatónyomaték elérését.
 
A Protur3K electric feltűnő, de mégis elegáns élénksárga-piros megjelenése rögtön magára vonja a figyelmet. A háromkomponensű nyél szigetelt csavarhúzópengével párosul. Komoly és rendszeres villanyszerelési munkákhoz kiváló társ egy ilyen szerszám.
 
A SoftFinish® márkanévvel jelölt termékek a Proturn3K termékeknél megismert megoldást alkalmazzák de prémium minőségben. Többkomponensű műanyag nyéllel rendelkeznek, melynek lágy zónája elősegíti az optimális erőkifejtést. A penge anyaga itt is króm-vanádium-molibdén-acél.
 
A SoftFinish® electric csavarhúzókat a villanyszerelőknek ajánljuk, mivel a penge hegyének kivételével a teljes szerzám 1000 Voltig biztos szigeteléssel rendelkezik.
 
A SoftFinish® electric slimFix® a praktikusan "karcsú" pengéjű csavahúzó, amellyel a mélyenülő csavarokhoz is könnyű a hozzáférés. A SlimFix® néven bejegyzett Wiha megoldás szerint a csavarhúzó pengéjének átmérője a végső szakaszon még a hatásos szigeteléssel együtt sem haladja meg a csavarhúzó végének méretét.
 
A SoftFinish® electric slimVario® a SoftFinish® nyelet kombinája slimFix® electric kialakítású cserélhető pengékkel. A cserélhető pengék következtében a csavarhúzókészlet igen kis helyen elfér.
 
A SoftFinish® ESD az egyezményes sárga színnel jelzett ESD nyelű Wiha csavarhúzók az elektronikai iparban dolgozók számára biztosítanak feltöltődés és elektromos kisülés mentes szerszámot.
 
A MicroFinish® kifejezetten a nedves, olajos körülmények között dolgozóknak ajánlott csúszásbiztos nyélkialakítás. A nyél felületének kiképzése még ilyen feltételek mellet is biztosítja a stabilt tartást, és az optimális erőkifejtés lehetőségét.
 
A PicoFinish® márkanév jelöli a precíziós csavarhúzókat, illetve a PrecisionESD®az ESD változatot
 
Említésre méltó még az abszolút Anti magnetikus és antisztatikus kerámia pengés csavarhúzócsalád a Ceramic® amely legszigorúbb elektronikai gyártásfeltételeknek is ragyogóan megfelel.
TOVÁBBI TÖBB EZER TERMÉK:
 
Kosár
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
mayer-bolt.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 361,1 Ft
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem