További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Ipari rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

SZÚRÓFŰRÉSZ LAPOK (MEGFELEL BOSCH T127D) 5 DB/CS

Szúrófűrész lapok - HCS - Közepes igénybevételre (5 db/cs)
Egységár (darab):
Bruttó: 2.019 Ft
Nettó: 1.590 Ft
Cikkszám:
KEN2401270K
Márka:
Cromwell
Kosárba tesz

Leírás

Minőségi acélokból gyártva, hogy megfeleljen az ipari és hobbi alkalmazások követelményeinek. Kartonlapra szerelt csomagolásban. A nagy fogszámú (TPI) fűrészlapok lassabban vágnak, és simább vágófelületet eredményeznek. A kisebb fogszámú fűrészlapok gyorsabban vágnak, de durva élt hagynak a munkadarabon. Természetesen különféle anyagok különböző vágott felületet adnak, mely függ az anyag jellegétől, illetve a vágás irányától. Bizonyos fémek vágása esetén kenőolaj vagy kenőzsír használatára is szükség lehet, mely csökkenti a súrlódást és elvezeti a keletkező hőt. Különböző technikákat alkalmazhatunk hogy elkerüljük a vágott él hasadását faanyag vágásánál, különösen rétegelt anyagok esetén. Ilyen lehet a hasadásgátló betét használata. Ez egy műanyag betét, melyet a szúrófűrész talplemezébe helyezve csökkenti a fűrészlap körüli rést. Egy másik lehetőség, hogy a fán bemetszük a vágás vonalát, amit aztán igyekszünk a vágással minél pontosabban követni. Egy további lehetőség, hogy a vágás vonalát ragasztószalaggal fedjük le, ez ideiglenesen rögzíti az anyagot amíg a vágás elkészül.

őTő típusú szár
őTő típusú vagy bajonett illesztés, melyet az alábbi márkájú szúrófűrészek használnak: AEG, Atlas Copco, Bosch, DeWalt, Elu, Hitachi, Holz-Her, Kobe, Makita, Metabo.
A kép csak illusztráció!
TOVÁBBI TÖBB EZER TERMÉK:
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Optimum termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Pferd termékek
mayer-bolt.hu
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció