További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Ipari rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Sűrűn varrott rongykorong 150x20x10 mm

Méret: 150x20x10;
sűrű színes
Egységár (darab):
Bruttó: 1.335 Ft
Nettó: 1.051 Ft
Cikkszám:
RKSV150
Márka:
CORAX
Kosárba tesz

Leírás

Álltalános előkészítés,polírozás,fényező felhasználásra,gazdaságos vas és nemvas fémekhez. A rongykorong a legtöbb állványos és kézi gépen használható, különféle alakos és sík felületek polírozására alkalmas. A korongok teljes lapokból állnak, koncentrikus körvarrással készülnek, melyre csiszolópasztát vagy csiszolószemcsét faggyúval, illetve kaolinnal hordanak fel. Egész színes pamutlemezekből készült, minden fém és ötvözeteihez alkalmas, jó fémleválasztó hatású általános polírozó korong.
A rongykorong használata:
• Tisztítás: Az olaj, zsír, fékpor, homok letisztítása történhet mosófolyadékkal vagy a Clean and Polish spray-vel és mikroszálas törlőkendővel.
• Csiszolás (ha szükséges): Történhet fíbertárcsával, tépőzáras tárcsával, lamellás koronggal, kombinált vagy vlieskoronggal. A durva karcok eltűntetésére a P100 szemcsefinomságú az ajánlott, finom karcok eltűntetésére a P180 szemcsefinomságú, a polírozás előkészítésére a P320 – P400-ig szemcsefinomságú anyag ajánlott.
• Polírozás: Nemvas fémeknél sűrűn varrott rongykorong és a barna paszta, vasfémeknél szizálkorong és a szürke paszta használandó.
• Fényezés: Nemvas fémeknél ritkán varrott, finom rongykorong és a kék paszta, vasfémeknél ritkán varrott, színes rongykorong és a rózsa paszta használata ajánlott.
• Felületkonzerválás: A polírozó paszta maradványok eltűntetése Clean and Polish spray-vel és mikroszálas törlőkendővel.
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: polírkorong, polírozó korong
TOVÁBBI TÖBB EZER TERMÉK:
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Optimum termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Pferd termékek
mayer-bolt.hu
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció