További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Ipari rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

RW2 Z' ELKERÍTŐ KÖTÉL # 2

őZő elkerítő kötelek
Egységár (darab):
Bruttó: 8.954 Ft
Nettó: 7.050 Ft
Cikkszám:
MTL9925020K
Márka:
Cromwell
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Elkerítőkötelek, láncok

Leírás

Folyamatosan problémát jelent, hogy hogyan határoljon el biztonságos munkavégzési területet a jelenleg rendelkezésre álló elkerítésre használt eszközökkel (szalagok, rudak stb.) melyek
elszakadnak, leesnek vagy elfújja a szél, ezáltal rendetlenséget és környezetszennyező hulladékot okoznak?
Az elkerítő eszközök kulcsfontosságú követelményei az Egészségvédelmi és Biztonsági Szabályzatok (Biztonsági Jelek és Jelzések) előírásainak.
Ez az újszerű elkerítő rendszer hatékony megoldást nyújt, mely garantálja a megfelelő ellenőrzött elkerítést bármilyen munkakörnyezetben.
A őZő elkerítő kötél szabadalmilag védett egyedi kialakítású eszköz, mely biztosítja hogy az elkerítés szembetűnő, és bármilyen fizikai és környezeti körülmények között a helyén marad. Gyorsan és könnyen felállítható, könnyen kapcsolható bármely rögzítési ponthoz vagy egymáshoz, rugalmas elkerítési lehetőséget biztosítva akár egy vonal mentén, tárgyak körül, vagy több irányban. Rugalmas jellegénél fogva a őZő elkerítő kötél kifeszíthető két bármely pont között, más alkalmazásokkal szemben nem szükséges méretre vágni. Lengéscsillapított, így ellenáll bármilyen erősségű szél terhelésének.
Áthaladás esetén fel lehet emelni vagy lenyomni, ezt követően visszatér eredeti jól látható pozíciójába. A munkálatok befejeztével a őZő elkerítő kötél leakasztva összecsukható, és kis helyigénnyel tárolható a következő alkalmazásig.
A kép csak illusztráció!
TOVÁBBI TÖBB EZER TERMÉK:
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Optimum termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Pferd termékek
mayer-bolt.hu
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció