További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Ipari rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

PIROS 5 FIÓKOS PROFI GÖRGŐS SZERSZÁMOSSZEKRÉNY

Gurulós Szerszámszekrények és Szerszámládák
Egységár (darab):
Bruttó: 363.017 Ft
Nettó: 285.840 Ft
Cikkszám:
KEN5942140K
Márka:
Cromwell
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Gurulós szerszámszekrények és szerszámosládák

Leírás

A lehető legjobb szerszámtároló termékcsaládunk - a legnagyobb kapacitás és az elsőrendű felület kombinációja
Ez a robusztus és kopásálló sorozat kétrészes konstrukcióból áll, valamint erős belső acélfalakkal és megerősített hátpanelekkel rendelkezik a nagyobb biztonság érdekében. A letört sarkok védenek a mozgatás következtében fellépő deformációk és repedések ellen, így a termék hosszabb ideig megőrzi az alakját. Ezeket a cikkeket rozsdamentes és oldószereknek ellenálló porbevonatos készfelület jellemzi. Teljesen kinyíló fiókok klasszikus kialakítású fogantyúkkal a könnyebb hozzáférhetőség érdekében, 40-45 kg-os teherbírású fiókokkal. A magasabb teherbírású fiókoknak köszönhetően a legtöbb szerszám tárolható benne és teljesen megtölthető.

Biztonság
Gázrugóval felszerelt felső fedél a biztonságos és könnyű hozzáféréshez. Teljes magasságú hátulsó zárási mechanizmus a nagyobb biztonság érdekében.

Mozgathatóság
Erős, ergonomikus oldalsó fogantyúkkal, amelyek az egység bármelyik oldalára felhelyezhetők. 125 mm átmérőjű önbeállító kerekek fékkel; ütéselnyeléssel és nagy terhek hordásához is használható.

Kialakítás
45°-os letört sarkok, amelyek védenek a mozgatás következtében fellépő deformációk és repedések ellen, így a termék hosszabb ideig megőrzi az alakját. A minden sarkon műanyag ütközők találhatók az ütközés elleni védelem érdekében. A csúszásbiztos 10 mm-es EVA felső bevonat megakadályozza a sérülést, és védi a szerszámokat. ABS felső tálca kapható.

Fiókok
Teljesen nyithatók a könnyebb hozzáférhetőség érdekében. Automatikus visszatérésű mágnesek biztosítják a fiókok helyzetét. A teljes szélességű, különálló reteszek egyszerre csak egy fiók kihúzását teszik lehetővé, ezzel megakadályozva a szekrény felborulását. A 3,0 mm-es EVA-bélések megőrzik a festést, és védik a szerszámokat. A 45 mm-es golyóscsapágyas csúszkák jó fiókstabilitást és gördülékeny működést biztosítanak - akár terhelt állapotban is.

Gurulós Szerszámszekrények
Az 5 db fiók mérete (Szé. x Mé. x Ma.):
1@ 570x400x75mm
4@ 570x400x155mm

A 7 db fiók mérete (Szé. x Mé. x Ma.):
5@ 570x400x75mm
2@ 570x400x155mm

Fiókok teherbírása összesen:
Szerszámládák: 255kg.
Gurulós Szerszámszekrények: 290kg.
A kép csak illusztráció!
TOVÁBBI TÖBB EZER TERMÉK:
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Optimum termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Pferd termékek
mayer-bolt.hu
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció