További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Ipari rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

PIROS 12 FIÓKOS SZERSZÁMOSLÁDA

Gurulós Szerszámszekrények és Szerszámládák - Felső Láda
Egységár (darab):
Bruttó: 297.548 Ft
Nettó: 234.290 Ft
Cikkszám:
KEN5942420K
Márka:
Cromwell
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Gurulós szerszámszekrények és szerszámosládák

Leírás

Felső kategóriás ipari termékcsaládunk - elég robusztus bármilyen munkahelyi igényhez.
Ez a termékcsalád a nehézipari felhasználó szem előtt tartásával készült. Ezeknek a cikkeknek a fő jellemzője a teljes szélességű felső láda és a teljes magasságú szekrények ötvözött típusú önbeállító kerekekkel. Minden egység felülete rozsdamentes és oldószereknek ellenálló porbevonatos. Robusztus acélból készült, belső falakkal és megerősített hátpanelekkel. Minden sarok le van törve a termék alakjának megőrzése és a szekrény szállítás közbeni védelme érdekében. Ez a termékcsalád klasszikus kialakítású fogantyúval szerelt teljesen kinyíló fiókokkal rendelkezik a könnyebb hozzáférhetőség érdekében. A préselt Kennedy logónk a felső láda tetején és a szekrény alsó fiókján látható.

Biztonság
A fedélrész 2 acéltámasszal rögzül helyzetbe - a gázrugós kivitelben is kapható. Teljes magasságú hátulsó zárási mechanizmus a nagyobb biztonság érdekében.

Mozgathatóság
Erős, ergonomikus oldalsó fogantyúkkal (görgős szerszámosszekrények), amelyek az egység bármelyik oldalára felhelyezhetők. Oldalsó króm húzókarok kényelmes fogantyúval (szerszámláda). Az egység könnyebb szállításához. 125 mm átmérőjű önbeállító kerekek fékkel; ütéselnyeléssel és nagy terhek hordásához is használható.

Kialakítás
A rozsdamentes és oldószereknek ellenálló porbevonatos felület megőrzi a festést, és védi a szerszámokat. Az átlyukasztott oldalak a könnyen felszerelhető tartozékokkal és szerszámtartókkal optimalizálják a teret. 45°-os letört sarkok, amelyek a mozgatási deformációk vagy repedések ellen védenek, továbbá megőrzik az egység alakját. Belső acélfalak a nagyobb szilárdság és extra merevség érdekében. A csúszásbiztos 10 mm-es EVA felső bevonat megakadályozza a sérülést, és védi a szerszámokat. ABS felső tálca kapható.

Felső láda
A 3 db fiók mérete (Szé. x Mé. x Ma.):
3@ 170x400x75mm

A 6 db fiók mérete (Szé. x Mé. x Ma.):
3@ 170x400x75mm
3@ 570x400x75mm

A 12 db fiók mérete (Szé. x Mé. x Ma.):
9@ 170x400x50mm
2@ 570x400x50mm
1@ 570x400x75mm
A kép csak illusztráció!
TOVÁBBI TÖBB EZER TERMÉK:
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Optimum termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Pferd termékek
mayer-bolt.hu
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció