További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Ipari rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Norton Q755 Super Flexible film csiszolólap 170x130mm P1500, 100 db/csomag

Méret: 170x130 mm;
Szemcse: P1500;
Egységár (csomag):
Bruttó: 62.570 Ft
Nettó: 49.268 Ft
Egy db-ra vetített ár:
Bruttó: 626 Ft
Nettó: 493 Ft
Cikkszám:
CT290555
Márka:
Norton
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Norton Q755 SuperFlexible csiszolófilm

Leírás

A Norton új kínálata a SuperFlexible Film karosszéria és fényező műhelyek számára. Egységes hibaelhárítás a felületi görbületnek megfelelően. Az új fólia hátlapja a termék nevét tükrözi, mivel a Q775 a leginkább „szuper” rugalmas fólia a piacon. Úgy tervezték, hogy csökkentse a polírozási időt azáltal, hogy a legegyenletesebb felületet biztosítja polírozásra. Rendkívüli rugalmasságának köszönhetően ez a sorozat tökéletes a nehezen elérhető helyekre, követve az autó karosszériájának körvonalait az egyenletes felület érdekében. A legjobb eredmény érdekében használja a Q775-öt új kézi csiszolólapunkkal vagy habosított gépi csiszolólapunkkal. A szerszám a legélesebb pontig lehajlik anélkül, hogy eltörne, így biztosítva az egyenletes felületet minden oldalon, túlzott csiszolás nélkül.

Főbb jellemzők és előnyök:

  • A gyanta kötés nagyon finom csiszolóanyagokkal egyenletes felületet biztosít mély karcolások nélkül.
  • Az egyedülálló fólia hátlap rendkívüli rugalmasságot biztosít, így a szerszám tökéletes megoldás a sekély finom csiszoláshoz
  • A termék nedvesen és szárazon is használható.
  • A No-Fil® technológia megakadályozza az eltömődést, biztosítva az egyenletes vágást és a termék hosszabb élettartamát.
  • A P600-tól P3000-ig terjedő szemcseméretek teljes választéka elérhető olyan alkalmazásokhoz, mint a csiszoló alapozó, átlátszó bevonat a felület polírozáshoz előkészítéséhez.
  • Mind a lemezek, mind a lapok színkóddal vannak ellátva, hogy megkönnyítsék a termék azonosítását.

Mikor kell használni a Norton SuperFlexible Film Q775-öt?

A kisebb hibák eltávolítása kritikus folyamat a karosszéria és a fényezés javításában. A Norton SuperFlexible Film ideális megoldás a nagyon finom felületre a hibák eltávolítására és a festék érdességének csökkentésére. A Q775 kisimítja az esetleges dudorokat vagy narancsbőrt, és egyenletes, sima felületet hoz létre az autó panelén. Tökéletes választás polírozás és fényezés előtt.
A szintezés, a festés előkészítése, a lökhárítók csiszolása, az alapozó simítása polírozás előtt, sőt az alapozó csiszolása a széleken és a nehezen elérhető helyeken még soha nem volt ilyen egyszerű!
Termék információk:
Gyártói cikkszám: 66623390555
Méret: 170x130 mm
Szemcse típusa: Aluminium-Oxid
Szemcse: P1500
Specifikáció: Q775
Csomagolási egység:100 Db
A képek csak illusztrációk!
TOVÁBBI TÖBB EZER TERMÉK:
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Optimum termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Pferd termékek
mayer-bolt.hu
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció