További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Ipari rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Norton Acélgyapot Csiszolótekercs 0000, 12 db/csomag

Méret:50 mm;
Szemcse:0000;
Egységár (darab):
Bruttó: 118.050 Ft
Nettó: 92.953 Ft
Egy db-ra vetített ár:
Bruttó: 9.838 Ft
Nettó: 7.746 Ft
Cikkszám:
CT293149
Márka:
Norton
Kosárba tesz

Leírás

Különböző anyagok tisztításához és a fa kiemeléséhez és dörzsöléséhez. Mosható és újrafelhasználható. Nem fog rozsdásodni, felaprózni vagy szétszakadni. Kompatibilis a vízbázisokkal. A szintetikus acélgyapot a NORTON legjobb minőségű termékeinek egyike. Finomsági fokok acélgyapothoz: Az acélgyapotot finomsági fok szerint különböztetjük meg. Minél több nulla, annál finomabb.

0000 Rendkívül finom: A 0000 jelzésű legfinomabb típusú acélgyapotot például viaszos fa fényezésére, valamint a bútorok és kerti bútorok vízfoltjainak eltávolítására használják .

000 szuper finom: A 000 finomsági fok például tökéletes a lakk és a sellak közbenső csiszolásához. Az egyik ok, amiért például gitárok, hegedűk, hárfák és más hangszerek tulajdonosai vásárolják meg ezt az acélgyapotot.Ezenkívül a színesfémeket, például a sárgarézet és a rézet, de az alumíniumot vagy az ezüstöt és más nemesfémeket is fényesre csiszolják ezzel a típussal.

00 Nagyon finom: Ez az acélgyapot tökéletes például a felületek előkészítéséhez barnuláshoz , valamint a kész barnulás polírozásához olajozás előtt.A 00-as finomságú acélgyapotot gyakran használják az üvegfelületek és a tükrök tisztításához is. Ez a fajta tökéletes a szennyeződések eltávolítására a műanyag és fém felületekről is. Ezért például az árnyékolókat vagy az alumínium ablakkereteket is ezzel az acélgyapottal tisztítják.

0 finom: A 0-as finomságú acélgyapotot többnyire olyan fémfelületek tisztítására használják, amelyeknek nem kell magasfényű felülettel rendelkezniük. Ez a fajta megbízhatóan eltávolítja az oxidációt, és a tisztítás is gyorsabb ezzel a fajtával, mint sokkal finomabb acélgyapot esetén. Gyakori alkalmazási terület ezért a rézszerelvények forrasztáshoz történő előkészítése. A 0-as finomságú acélgyapot még a linóleum padlón is, például számos irodában és kereskedelmi ingatlanban lefektetett padlón, eltávolítja az összes tapadt szennyeződést vagy maradványokat a gumitalpról stb.

 
Termék információk:
Gyártói cikkszám: 63642593149
Tekercs szélesség: 50mm
Vastagság: 3mm
Súly: 1 kg
Szemcse típusa:Acélgyapot
Szemcse:0000
 
A képek csak illusztrációk!
Címkék, kulcsszavak: csiszolóvászon, csiszolótekercs
TOVÁBBI TÖBB EZER TERMÉK:
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Optimum termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Pferd termékek
mayer-bolt.hu
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció