További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Ipari rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Fischer FIS VS LOW SPEED 300 T injektáló ragasztó, 300 ml

Sokoldalú injektáló ragasztó repedéses betonba és falazatba történő rögzítésekhez.
Egységár (flakon):
Bruttó: 12.767 Ft
Nettó: 10.053 Ft
Egy literre vetített ár:
Bruttó: 42.558 Ft
Nettó: 33.510 Ft
Cikkszám:
44102
Márka:
Fischer
A Fischer termékek átvétele (megrendelése) csak személyesen, üzletünkben lehetséges!

A termék az alábbi kategóriákban található:

FWS ragasztott panelhorgonyokInjektáló ragasztók

Leírás

A nagyteljesítményű FIS V injektáló ragasztó univerzálisan alkalmazható a legmagasabb követelményeknek megfelelve. A sztirolmentes vinilészter hibrid ragasztóanyag számos rögzítő elemmel engedélyezett repedéses és repedésmentes betonba, valamint falazatba történő rögzítésnél. Az injektálóragasztó ugyanakkor engedéllyel rendelkezik a VBS 8 Fischer burkolathoroghoz és az FWS II ragasztott panelhorgonyhoz, illetve TherMax távtartó dübelhez. Az FIS VS LOW SPEED típus hosszabb feldolgozási időt tesz lehetővé magasabb feldolgozási hőmérsékleten vagy nagyobb furatmélységnél. A FIS VW HIGH SPEED változat rövidebb kötési ideje lehetővé teszi a gyors munkavégzést alacsony hőmérsékleten is.
 
Előnyök
  • A FIS V injektáló ragasztónak számos rendszerengedélye van, például repedésmentes betonba, falazatokba, illetve betonacél-csatlakozásokhoz. Ezért nyugodtan kijelenthetjük, hogy a FIS V injektáló ragasztó univerzálisan és garantáltan biztonságosan alkalmazható majdnem minden rögzítési megoldáshoz.
  • FIS VW High Speed lényegesen rövidebb kötési idővel rendelkezik mint a FIS V, ezzel is biztosítva a gyors munkavégzést még alacsony hőmérsékleten is.
  • FIS VS LOW SPEED megnövelt kötési ideje megakadályozza a korai kötést magasabb hőmérsékleteknél, illetve ideális nagy furatmélységek esetén.
  • A kiegészítők széles választéka növeli a rendszer nagy rugalmasságát, és széles körben teszi lehetővé az alkalmazhatóságot.
Alkalmazások: acélszerkezetek, ácsszerkezetek, védőkorlátok, homlokzatok, lépcsők, acél konzolok, gépek, oszlopok, árnyékolók, előtetők, kapuk, konzolok, csővezetékek, rácsok, szatelit antennák.
 
Építőanyagok
Engedélyezett rögzítések: Repedéses és repedésmentes beton C20/25-től C50/60-ig, Üreges könnyűbeton tégla, Üreges betontégla, Üreges tégla, Üreges mészhomoktégla, Tömör mészhomoktégla, Pórusbeton, Tömör tégla
Engedélyezett: Betonacél csatlakozások, Burkolatmegerősítő dübel VBS 8, Ragasztott panelhorgony FWS II, Távtartószerelés TherMax

Engedély: ETA-02/0024, ETAG 001-5, ETA-02/0024, ETAG 001-5, ETA-10/0383, ETA-10/0383, DoP 0188, DoP 0189, DoP No. 0072, DoP No. 0072, DoP No. 0126, ESR-2786

Működése
  • A FIS V egy 2-komponensű vinilészter hibrid alapú injektáló ragasztó.
  • A gyanta és a keményítőanyag két külön tartályban található, és csak a kinyomás pillanatában keveredik össze és aktiválódik a keverőszárban.
  • A ragasztóanyagot buborékmentesen kell beinjektálni a furat aljától kezdődően.
  • A ragasztó a menetes szár teljes felületén rögzít és kitölti az egész furatot.
  • A professzionális flakonkialakítás biztosítja a kinyomópisztollyal történő gyors és könnyű alkalmazást..
  • A már megkezdett flakonok új keverőszár felhelyezésével ismételten használhatók.
A képek csak illusztrációk!
Címkék, kulcsszavak: injektáló ragasztó
TOVÁBBI TÖBB EZER TERMÉK:
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Optimum termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.28 Ft
Pferd termékek
mayer-bolt.hu
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció