További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Ipari rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

ÉLKERESŐ 10.00MM SZÁRRAL

Él- és központkeresők - Metrikus élkeresők
Egységár (darab):
Bruttó: 4.178 Ft
Nettó: 3.290 Ft
Cikkszám:
KEN5181420K
Márka:
Cromwell
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Kézi műhelyszerszámok

Leírás

Hengeres típus
A munka helyének gyors és pontos meghatározásához. Szerszámacélból készült és teljes mértékben edzett. Használhatók lapos felületeken, egyenes éleken, lépcsős éleken, hornyoknál, csapokon, facsapokon, középpontokon és jelölt vonalakon.

Az első él kereséséhez először helyezze a keresőt a befogóhüvelybe vagy a tokmányba, majd a munkaasztalt mozgassa oldalirányba, amíg a kereső hozzá nem ér a munkadarabhoz.
(1. ábra).

Amikor a kereső érintkezési pontja hozzáér a munkadarabhoz, akkor a munkadarab azt koncentrikus mozgásra kényszeríti a szárhoz képest (2. ábra). A középponttól bármilyen irányba történő elmozdulás jól látható imbolygást eredményez.

Ekkor a munkadarab élétől való távolság megegyezik a keresőnek az érintkezési ponton található sugarával. Az alapvonalak és a középpontok meghatározása a kombinált él- és központkeresők segítségével történik (3. ábra). Ennek az érintkezési pontja kúpos, amelyet leeresztenek egy olyan helyzetbe, ahol éppen megérinti a munkadarabot a mérés kívánt pontján. A keresőt koncentrikusan futásra kényszeríti az acélvonalzó vagy egyenes él (4. ábra).
A kép csak illusztráció!
TOVÁBBI TÖBB EZER TERMÉK:
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Optimum termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.75 Ft
Pferd termékek
mayer-bolt.hu
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció