További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Ipari rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Portwest álarcok és szűrőbetétek

0 Ft-tól 20.500 Ft-ig
15 termék
Fél- és teljesálarc választékunkat úgy terveztük, hogy a lehető legmagasabb viselési komfortot és a legjobb illeszkedést biztosítsák. Felhasználóbarát modelljeink cserélhető szűrőbetétekkel rendelkeznek, melyek illeszkednek a választék teljes- és félálarc változataihoz.
 
Mi az arc illeszkedési teszt?
Egy metódus, mely megvizsgálja, hogy a légzésvédő álarc megfelelően illeszkedik-e a viselő arcához. Miért van erre szükség? A légzésvédő álarcok teljesítménye nagyban függ attól, hogy az álarc megfelelően illeszkedik és zár-e a viselő arcával. Minden emberi arc más formájú, ezért nem létezik megoldás arra, hogy a légzésvédő mindenkire tökéletesen illeszkedjen. A nem megfelelő illeszkedés csökkenti a védelmi képességet. Fontos ellenőrizni, hogy a dolgozó képes-e megfelelően felhelyezni a légzésvédőt.
 
Hogyan végezzük az illeszkedési tesztet?*
 
Kvalitatív vizsgálat: Egyszerű megfelelt /nem felet meg vizsgálat, melyet teszt alannyal végzünk. A viselő szubjektív véleménye alapján történik az értékelés. Ez a típusú vizsgálat félálarcok és egyszerhasználatos maszkok tesztelésére alkalmas, teljes álarcokéra nem. Teszt példák: keserű, vagy édes ízű aeroszollal végzett vizsgálat.
 
Kvantitatív vizsgálat: Objektív mérési módszer, mely illeszkedési faktorszámokat állapít meg. Minél magasabb a faktorszám, a maszk annál jobban teljesít a tesztelés során.
 
*A kvalitatív és kvantitatív illeszkedési tesztet a HSE-nek kell jóváhagynia és egy akkreditált illeszkedés tesztelőnek kell ellenőrizni.
 
TOVÁBBI TÖBB EZER TERMÉK:
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Optimum termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 393.93 Ft
Pferd termékek
mayer-bolt.hu
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció