További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Ipari rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

100X10MM NÉGYSZÖG. SZILÍCIUM-KARBID DURVA ÉLEZŐ FENŐKŐ

Élező fenőkövek - Négyszögletes, Szilícium-karbid
Egységár (darab):
Bruttó: 1.067 Ft
Nettó: 840 Ft
Cikkszám:
KEN2554420K
Márka:
Cromwell
Kosárba tesz

Leírás

Szívós általános célú élező fenőkövek, melyek éles, egyenletes vágóél kialakítására képesek miden egyenes élű szerszám esetében. Az egyenletes vágóélek biztosítják a gyors vágást és hosszú szerszámélettartamot.
Olajfenõkövek:
Asztali fenõkövek és élezõ fenõkövek átfogó választéka, mely lefedi az élezési és hónolási alkalmazások széles területét. A legtöbb alak és méret kapható finom, közepes és durva szemcseméretben. Kapható alumínium-oxid vagy szilícium-karbid változatban, használható nedvesen vagy szárazon éles vágóélek elõállítására vagy sorja eltávolításra.
Alumínium-oxid: Mesterségesen elõállított csiszolóanyag, mely kivételesen szívós, lehetõvé téve a gyors behatolást nagy szilárdságú anyagokba is, túlzott töredezés nélkül. Ez a törésállóság olyan sokoldalú csiszolóanyaggá teszi, mely alkalmas általános élezési és hónolási alkalmazásokra.
Szilícium-karbid: Mesterségesen elõállított csiszolóanyag, nagyon kemény, éles részecskékkel. Ez teszi ideális eszközzé színesfémekhez, kemény felületekhez, ötvözetekhez és vas-karbidhoz. Használható még kõhöz, márványhoz, üveghez és mûanyagokhoz is. Kiváló csiszolóanyag, mely alkalmas gyors behatolásra és anyageltávolításra enyhe nyomás alkalmazása esetén is.
A kép csak illusztráció!
TOVÁBBI TÖBB EZER TERMÉK:
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Optimum termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Pferd termékek
mayer-bolt.hu
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció